1. Hem
 2. Advokatbyrå i Södertälje

Advokatbyrå i Södertälje

Letar du efter en pålitlig advokatbyrå i Södertälje?

Vi på Advokatbyrån Ek Linder är här för att hjälpa dig med alla dina juridiska behov. Vi är specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativ rådgivning och representation inom ett brett spektrum av rättsområden, inklusive brottmål, arbetsrätt, familjerätt, vårdnad, affärsjuridik, fastighetsrätt och tvistlösning.

Vi är verksamma inom följande rättsområden:

 • Vårdnad
 • Brottmål
 • Familjerätt
 • Arbetsrätt
 • Hyresrätt
 • Socialrätt
 • Tvistemål
 • Notarius Publicus

Vår advokatbyrå består av erfarna och kunniga advokater som är engagerade i att uppnå de bästa resultaten för våra klienter. Vi har en djup förståelse för de unika utmaningarna som våra klienter möter och är fast beslutna att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov.

Vi förstår vikten av att ha en advokat som du kan lita på och som kan hjälpa dig att navigera i den komplexa världen av juridik. Därför är vi här för att stödja dig genom varje steg av processen, från den första konsultationen till avslutningen av ditt ärende.

Inom arbetsrätt är vi experter på att hjälpa både arbetstagare och arbetsgivare med en rad frågor, från anställningsavtal och arbetsmiljö till diskriminering och uppsägningar. Vi kan också hjälpa till med att upprätta företagsdokument och rådgivning om arbetslagstiftning.

Inom brottmål är vi engagerade i att ge våra klienter en stark röst och en rättvis rättegång. Vi hjälper till med allt från mindre förseelser till allvarliga brott, och arbetar hårt för att se till att våra klienter får de bästa möjliga resultaten.

Inom familjerätt är vi specialiserade på vårdnad, adoption och skilsmässa. Vi är medvetna om hur stressande och känslomässigt krävande familjerättsliga frågor kan vara, och vi arbetar hårt för att hjälpa våra klienter att uppnå en lösning som är till deras bästa.

Oavsett dina juridiska behov kan du lita på Advokatbyrån Ek Linder för kvalitativ och skräddarsydd rådgivning och representation. Vi är passionerade i att hjälpa våra klienter att navigera i juridikens värld, och vi ser fram emot att hjälpa dig att lösa dina juridiska frågor.

Kontakta oss idag för att diskutera dina juridiska behov och se hur vi kan hjälpa dig. Vi är din pålitliga partner när det gäller att lösa juridiska frågor i Södertälje.

Kostnadsfri rådgivning

  Hitta hit

  Meny